Поредният скандал, ори това заради коледно парти, разтърси Тотнъм. Славещият се като почитател на стриктния режим Хари Реднап хвана в издънка поредните си играчи. Мениджърът даде да се разбере, че ще накаже провинилите се футболисти, които са организирали купон през миналата седмица, без разрешението на наставника.

Ролята на Роби Кийн в организирането на партито не оставя съмнения, тъй като то се е провело в Ирландия. Реднап заяви, че е бесен от появилите се съобщения в медиите, че 16 от неговите играчи са пътували за Дъблин да празнуват, въпреки че техният мениджър каза, че няма да има празненства за празниците при "шпорите".

Само преди няколко седмици от подобен купон си изпати Питър Крауч, а случилото се с него явно не е послужило като поука за отбора.

„Това беше грешно и аз ще се оправя с тях. Сурово! Ще се справя. Нещата бяха изяснени вътрешно, но ще мисля какво да правя с тях след мача през уикенда. Ние трябва да сме концентрирани. Не съм щастлив от тази случка, бих излъгал, ако кажа обратното. Не знаех нищо за това пътуване и да ви кажа често ще се занимавам с този въпрос в понеделник сутринта. Като цяло не е лошо да има коледно парти, като цяло, но те са професионални футболисти и не може да постъпват по този начин”, сподели треньорът на Тотнъм.