Новият мениджър на Куинс Парк Рейнджърс Хари Реднап е решил да заложи на изпитани лично от него футболисти през януари, като ще направи опит да привлече Роби Кийн от Лос Анджелис Галакси и Дейвид Бентли от ФК Ростов.

Бившият наставник на Тотнъм ще се пробва за бившия капитан на „шпорите“, след като стана ясно, че няма как да се бори за друг нападател, играл на „Уайт Харт Лейн“ - Дарън Бент от Астън Вила. Бирмингамци индикираха, че очакват не по-малко от 18 милиона паунда за английския национал.

„Пазарът в Мейджър Лийг Сокър е добър и няма как да го игнорирам“, сподели Реднап. „Роби Кийн е добър вариант. Той със сигурност е интересен играч.“

„Още не съм говорил с него. Той е отличен професионалист и ще пасне идеално на отбора, защото има какво да ни даде“, заяви 65-годишният специалист.

Друга цел на Реднап е още един бивш играч на Тотнъм – Дейвид Бентли, чийто договор с руския Ростов изтича през януари. „Бентли е добър футболист. Показателно, че отиде в Русия, за да играе редовно, а това заслужава уважение. Можеше да остане и да си прибира парите, но той взе смело решение. Никога не съм имал проблеми с него. На Дейв му липсваше късмет в Тотнъм, защото Аарън Ленън и Гарет Бейл бяха първи избор по крилата“, завърши Реднап.