Новият наставник на Челси Авраам Грант е провел опит да се помири със звездата от „Стамфорд БриджДидие Фрогба в разговор между двамата. Специалистът и искал да върне нападателят обратно в редиците на състава.

Африканският футболист се закле да се държи професионално спрямо клуба си и новия мениджър, но все още не може да излезе от депресията, в която изпадна след напускането на Жозе Моуриньо. Допълнителен проблем за състезателя е и контузията, която може да го задържи извън терена за два месеца.

Дрогба бе бесен след заминаването на португалския специалист и заяви пред приятели, че е загубил интерес да играе за Челси, като изразил желанието си да напусне клуба още през януари.

Грант, който знае, че неговите състезатели се нуждаят от лидер в атаката си, е отправил лична молба към Дидие да покаже своята лоялност към „сините”.

Авраам трябваше да убеди нападателят, в правотата и идеята на това, което израелският специалист се опитва да постигне. Треньорът чувства, че след разговорите Дрогба иска да се върне в игра за Челси”, каза източник близък до Грант.