Мениджърът на Челси Аврам Грант увери Шон-Райт Филипс, че все още има място в тима. Английският национал няма записан мач за „сините” в последния месец и в Лондон вече се появиха спекулации за бъдещето му.

Филипс не успя да си спечели титулярно място в тима, но Грант заяви, че не възнамерява да се разделя с футболиста си през зимния трансферен прозорец.

„Преди да подпишат договорите си, футболистите знаеха, че групата в Челси ще е голяма и няма да играят постоянно”, коментира Грант.

„Имаме нужда от всички играчи. Искам футболистите ми да бъдат щастливи. Но в същото време знам, че винаги има такива, които са по-малко щастливи от другите. Това, което е важно за мен е как Шот тренира. Също така поведението му както на терена и извън него. Искам той да бъде щастлив, както останалите футболисти”, допълни Грант.

„Не искам да продавам, който и да е било от футболистите си. Доволен съм от състава, който имам. Ако има някакъв проблем, футболистите знаят, че могат да почукат на вратата ми и да намерим решение”, допълни новият наставник на Челси.