Новият наставник на Челси Авраам Грант заяви, че е решен да докаже способностите си по свой собствен начин, да спечели подкрепата на феновете и да покаже на критиците си, че бъркат.

„Цял живот ми се налага да се доказвам. Сега вече е ясно - трябва да го направя и в Челси. Това не ме притеснява въобще. Свикнал съм. Жозе Моуриньо е голямо име за предшественик. Той успя да свърши много хубави неща за клуба. Сега обаче настъпи ново време – моето време”, каза Грант пред „Sun”.

„Поемем всичко в мои ръце и знам, че ще бъда следен много внимателно от привържениците на клуба. Разбирам техните съмнения относно мен. Аз също бях шокиран, когато ме назначиха. Но аз ще продължа да върша работата си, както аз си знам”, сподели още Авраам.

„Наистина не очаквах да поема поста на Жозе, но съм уверен, че имам подкрепата на целия тим. Като изключим първия ден, когато играчите бяха в шок от настъпилата промяна, те показаха, че са 100% зад мен. Такъв тип промяна не е лесна за никого, затова и в момента, времената за нас са малко по-трудни. Но и за мен ситуацията е нова – не съм свикнал да поемам тим, при положение, че сезонът е започнал с пълни обороти – така че влизам в положението на момчетата”, коментира още израелският специалист.