Скандалът с английските национали, които промъкнаха момичета на лагера си с отбора, се разраства все повече и повече. Мейсън Грийнууд и Фил Фоудън дебютираха за "трите лъва" в събота, след което решиха да повикат две момичета в стаята си

Освен видео от стаята, посетителките са заснели и част от разговора, в който се уговарят с футболните звезди. 

Исландският модел Надя Гунарщотир реши да даде повече подробности за промъкването в хотела, заедно с най-добрата ѝ приятелка - Лара Клаусен.

"Запознахме се онлайн. Общувах с Мейсън няколко дни преди да дойдат в Исландия. Знаехме какви са правилата, но решихме, че след като са тествани предварително всичко ще бъде наред", заяви Надя.

"Съжалявам за тях, не съм искала да ги поставя в такава ситуация. Не познавахме Фил, нямах идея кой е. Аз не се интересувам особено от футбол, не гледам този спорт. Дори не знаехме, че Мейсън играе в Манчестър Юнайтед."

"Не сме разговаряли след това, защото не искаме да ги притесняваме. Знаем, че преминават през доста неща. Те не са ни търсили. Прекарахме си чудесно, опознахме се. Те са добри момчета. Наистина приятни."

"Всички правим грешки, когато сме млади и глупави. Те се държаха с нас чудесно, като истински джентълмени", добави приятелката ѝ Лара. 

Джентълменската постъпка на Грийнууд и Фоудън обаче им коства оставането на лагера на английските национали. Двамата футболисти от Висшата лига бяха изключени от лагера и ще пропуснат гостуването на Дания.