Еурелио Гомес се опасява, че лондонското дерби между Тотнъм и Арсенал ще реши съдбата на Лука Модрич и Гарет Бейл на "Уайт Харт Лейн".

Бразилският страж, освен това, вярва, че отложения мач, който ще се играе в сряда, ще оформи сезона за "шпорите". Вратарят заяви: "Това е много голям мач за нас, много важен. Не можем да си позволим да загубим точка, да не говорим за мача. Трябва да мислим само за победа, защото разликата не е толкова голяма и ако победим в сряда, ще излезем в страхотна позиция. Освен това ще играем с Манчестър Сити на 10 май, така че най-вероятно тогава ще е другия момент на истината".

Гомес добави: "Тотнъм разполага с играчи, които могат да спечелят на стадион на Сити, но първо трябва да мислим за Арсенал. Много е важно да се класираме за Шампионската лига отново, защото всички знаем, че ще ни бъде трудно да запазим играчи като Лука Модрич и Гарет Бейл. Клубът ни обаче мисли мащабно и иска да запази най-добрите си състезатели. Тотнъм ще направи всичко по силите си, за да ги задържи"