Ветеранът в отбора на Манчестър Юнайтед Райън Гигс заяви, че се чувства в отлична форма, ден след като подписа ново споразумение с английските шампиони.

Футболистът от Уелс сподели, че си е поставил цел да играе 20 години в редиците на „червените дяволи”. Новият му контракт е със срок до 2009 година.

„Преди две години, когато подписах последния си договор се разбрахме с шефовете на тима, че всяка година ще го подновяваме. Надявам се, че това ще продължи още поне за няколко години напред”, каза Гигс.

„В момента играта ми доставя повече удоволствие от всякога. Колкото повече се доближаваш до края на кариерата си, толкова повече искаш да играеш. На 18 или 19 годишна възраст си мислиш, че всичко ще продължи вечно, но това не е така”, сподели още легендата от „Олд Трафорд”.

„В момента отбора се намира в страхотна форма. Титлата от миналата година повиши настроението на абсолютно всички в тима. Искрено се надявам, че ще успеем да постигнем този успех и през новата кампания. Отказът ми от националния отбор миналата година бе голямо решение за мен. Това ми помага, в международната пауза си починах добре и сега съм готов за предстоящите срещи от Висшата лига”, призна още Райън.