Легендата на Нюкасъл и английския футбол Пол Гаскойн се показа пред света с новата си приятелка – два пъти по-младата от него 21-годишна моделка Ема Кейт Доусън.

Газа се запознал с красивата девойка преди около месец в „Café de Paris” в Западен Лондон. Обладаният бивш футболист свалил хубавицата с голям букет от червени рози и часовник, инкрустиран с различни бижута, на стойност 1500 лири. Това се случило, докато двамата празнували 41-ия рожден ден на Гаскойн.

Той я попитал: „Ти означаваш толкова много за мен, гаджета ли сме?” 

Ема от своя страна разкрива пред „Sun” какво е отговорила на директния въпрос: „Съгласих се, предполагам, че в момента излизаме. Наистина го харесвам.”

Папараците на Острова за пореден път доказаха, че никога не спят и хванаха как Газа палаво щипва Ема отзад преди двамата да влязат в ресторант в Лондон.

Бившият английски национал, който продължава да се бори със зависимостта си към наркотици и алкохол, поканил г-ца Доусън в хотелската си стая в „Royal Garden Hotel”, където се целунали за първи път.

„Никой от нас не иска да избързва, а на него са му нужни хора, на които може да се довери”, така Ема призна, че ще изчака преди да се отдаде напълно на Гаскойн.