Футболната легенда Гари Линекер отново е женен. Бившият нападател каза заветното „Да” на своята приятелка Даниел Бъкс в понеделник на тайна церемония в италиански стил, която е струвала на милионера едва 400 паунда.

Гари и значително по-младата Даниел са се венчали в живописното градче Равело, близо до брега на Амалфи.

Интимната церемония, на която е имало само двама свидетели, е била проведена изцяло на италиански, заради което Линекер е трябвало да назначи преводач.

Двойката все пак ще се отчете подобаващо днес с богат прием, а през уикенда е подготвено специално празненство със семействата и приятелите на двамата.

На церемонията бившият национал на Англия дори не е носил вратовръзка, разкрива „Сън”.

Свещеникът Луиджи Аричела, който е провел 10-минутната церемония, добави още подробности: „Не знаех, че това е Гари Линекер преди някой да ми каже. Беше много нормална сватба без нищо екстравагантно. Той дори нямаше костюм или вратовръзка. Булката носеше кремава рокля. Церемонията бе на италиански и местно момиче превеждаше за тях”.

Гари срещна 30-годишната Даниел на случайна среща през 2007-а. Той и бившата му жена Мишел, от която има 4 сина, се разведоха година по-рано.

През изминалата нощ двойката е празнувала с вечеря на свещи на терасата на своя хотел. Линекер е резервирал апартамент с три стаи, джакузи и невероятна гледка към Средиземно море.

На големия купон през уикенда пък нашумялата певица Дъфи ще забавлява гостите с песните си.