Играчът на Астън Вила Гарет Бари похвали играта на Литекс след днешния двубой между двата тима от първия кръг в турнира за Купата на УЕФА, спечелен от английския тим с 3:1.

„Не започнахме добре срещата, допуснахме Литекс да ни поведе, но важното бе да изравним преди почивката и да спрем устрема на българите”, започна Бари.

„Не бяхме изненадани от добрата форма, в което се намираше нашия противник, Стилиян Петров ни беше предупредил, че отборът играе много добре в българското първенство, както за това, че разполага с някои качествени футболисти”, добави той.

„Голът преди почивката ни помогна доста, излязохме позитивно настроени за началото на второто полувреме и с по-голяма увереност”, посочи още бившия капитан на Вила.

„Предвид много мачовете, които ни предстоят, и тази седмица и другата, може да се натрупа умора в нас, сезонът все пак е доста дълъг. Ще трябва да се настроим за мачовете за Купата на УЕФА, колкото се може по-бързо. Сега разполагаме с голям състав, което ще ни помогне в случай на умора или контузии”, коментира съотборникът на Стилиян Петров.

„От реванша очаквам нов, труден мач. Видя се днес, че Литекс играе добър футбол, бори се здраво”, завърши Гарет Бари.