Основната задача пред мениджъра на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън преди мача с Бирмингам в събота е да намери заместник на наказания десен защитник Рафаел. Шотландският спец обаче има доста възможности преди двубоя от поредния кръг във Висшата лига.

Бразилският защитник бе наказан за един мач от ФА. Сър Алекс призна, че Фабио, Джон О’Шей и Уес Браун могат да заемат поста в защита.

„Трябва да преценя кой да замести Рафаел. Плюс още една-две промени. Фабио може би ще се появи в игра. Джони и Уес Браун започнаха да тренират отново, играха за резервите, така че и те са на мое разположение”, коментира Фъргюсън.

„Пол Скоулс игра час за резервите. Той бе на пейката и срещу Тотнъм. Щях да го пусна дори, но точно тогава изгониха Рафаел и това промени плановете ми”, добави шотландският спец.

„В мачовете с Бирмингам в последните години не падат много голове. Да се надяваме, че този път ще променим тази тенденция. Нашата форма като домакин е доста добра от началото на този сезон. Трябва да го покажем и сега”, завърши мениджърът на Манчестър Юнайтед.