Райън Гигс заяви, че иска да играе за Манчестър Юнайтед и през следващия сезон. Това означава, че той ще продължи кариерата си и след 38-ия си рожден ден. Уелсецът добави, че преговорите за новия му контракт ще са просто формалност.

37-годишният футболист от началото на настоящата кампания показа, че възрастта въобще не му пречи, и направи някои доста силни мачове. Гигс сподели, че не вижда смисъл да окачва футболните обувки все още.

„Много съм доволен, че продължавам да играя на този етап. Наслаждавам се на футбола ми, както винаги. Така ще продължа. Ще седнем с ръководството и ще говорим. Но наистина нямам търпение да продължа да играя и през следващия сезон”, коментира Гигс.

„Разговорите няма да се различават от тези, които се случваха през последните три години. Не знам кога точно ще бъдат финализирани преговорите. Обикновено всичко се случва много бързо”, продължи ветеранът на „червените дяволи”.

„На тази възраст човек е изключително честен със себе си. Така че когато усетя, че е времето да се откажа, ще го направя”, каза още халфът на Манчестър Юнайтед.