Мениджърът на Манчестър Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън разкри, че той може да си осъществи три трансферни покупки през лятото. В състава на „червените дяволи” се очакват да настъпят доста промени след края на сезона, тъй като голяма част от звездите се пенсионират, а други не са преподписали с клуба.

„Ние имаме определи футболисти в ума си и мисля, че две или три от тях ще бъдат изпълнени. Няма съмнение в това”, сподели мениджърът.

„Семейство Глейзър винаги е подкрепяло нашите желания за подобряването на отбора”, допълни наставникът на Манчестър Юнайтед.

В челото на списъка му най-вероятно стои име на вратар, като се предполага, че това може да бъде един от Мануел Нойер (Шалке 04), Давид де Хея (Атлетико Мадрид). Двамата стражи да варианти за заместници на Едвин ван дер Саар.

Сред другите имена, които се спрягат по медиите са Уесли Снайдер, Джак Родуел и Чарли Адам. Сред възможностите за нов централен защитник са Гари Кейхил от Болтън и Тиаго Силва от Милан.

„Хубавото е, че младите играчи подобряват представянето си в клуба, като Чичарито. Ако погледнете последните шест години, ние сме довели млади футболисти като Роналдо и Нани. Добри сме в това и не мисля, че трябва да променяме това, в което сме добри”, добави Фъргюсън.