Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън отхвърли появилите се информации, че ще вземе свободния агент Сол Кембъл и заяви, че ще разполага с пари за харчене през зимата, ако има нужда от нови попълнения.

Лазаретът на английския шампион се пълни с нови играчи всяка седмица, като основните проблеми за шотландеца са в защитния вал на Юнайтед, където трябва да играят Дарън Флетчър и Майкъл Карик.

Фъргюсън заяви: „Не знам откъде дойдоха тези информации за Кембъл, но няма нищо такова. Сол е голям играч, но той не е човекът, който трябва сега на Юнайтед”.

Фърги обясни и каква е ситуацията в отбора преди мача с Астън Вила: „Джони Еванс може да се върне в игра след десетина дни, а Джон О'Шей ще е с нас през януари. Имаме сериозни проблеми със защитата в този момент, но аз съм убеден, че през януари всички ще са налице. Някой беше казал, че нямам пари за нови играчи. Аз обаче мога да харча през януари, ако поискам. Не виждам обаче някой, който да ми е хванал окото, не видях такъв играч и през лятото. Доволен съм от момчетата, които играят сега за клуба”.