Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън призна, че е пред голяма дилема, дали да включи в състава си контузените Оуен Харгрийвс и Андерсон. Причината, която е налага тежкия избор, е свързана с новите правила на Висшата лига.

От новия сезон всеки тим трябва да определи група от 25 човека, включително осем, които са били в клуба три години преди да са навършили 21.

Списъкът трябва да е готов до края на летния трансферен прозорец, след което да бъде подновен отново през януари, ако това се налага.

Все още не е ясно, кога сър Алекс ще може да разчита на Харгрийвс, като според медиите в Англия, това ще е възможно едва около Нова година. Андерсон пък се възстановява от контузия, но се очаква да стъпи на терена едва в края на септември.

„Това определено ми създава главоболие. Единственото, което ми остава, е да изчакам колкото се може по-дълго. Ще трябва да взема решение в даден момент. Списъкът е почти избистрен в главата ми, имам съмнение за един-двама”, каза мениджърът на Манчестър Юнайтед.