Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън бе бесен на реферa Лий Мейсън, който зачете много спорен гол за Бирмингам Сити при равенството 1:1 като гост.

Лий Бойър донесе точката за Бирмингам в 89-ата минута след подаване на Никола Жигич, но на повторенията се видя, че сърбинът е играл с ръка, а освен това извършва нарушение срещу Рио Фърдинанд.

„Ако реферът не може да види това, какъв шанс имаме? Игра с ръка и нарушение срещу централния защитник. На това ниво, толкова важен мач, се надяваш съдията да може да види това. Ако не го направи, какъв шанс имаш”, оплака се Фъргюсън след двубоя във вторник.

„Нямам критики към моя отбор тази вечер. Те се бориха здраво, след като имаха само два дни почивка. Дадоха всичко от себе си за победата и мисля, че това, което стана, е много тежко.”

„Надиграхме домакините през второто полувреме и не заслужавахме това. Но футболът е странна игра, първенството е изключително оспорвано. Всеки отбор, който дойде тук, изпитва трудности.”

„Заслужавахме да спечелим мача, но трябваше да си осигурим победата, след като поведохме. Имахме възможности, но не ги оползотворихме”, допълни наставникът на червените дяволи.