70-годишният мениджър на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън отправи интересно рекламно послание към феновете на тима, агитирайки ги да си купят абонаментни карти за Олд Трафорд за новия сезон.

Фърги заявява, че на терена на Театъра на мечтите винаги има изключително драматични и вълнуващи мигове и обрати, че нищо чудно някои от зрителите да получат инфаркт от вълнение.

Пример за това е току-що завършилия сезон, в който Юнайтед бе шампион до 94-ата минута на мача между Манчестър Сити и КПР, когато Серхио Агуеро вкара за градския съперник и донесе първа титла на гражданите от 44 години насам.

Когато се говори за драма в последните минути, няма как да не се спомене и финала на Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен през 1999 година, когато тимът на Фъргюсън падаше с 0:1 до последната минута, но с два гола в рамките на секунди направи пълен обрат още в редовното време и стана шампион на Европа.

„Когато погледнете назад към миналия сезон, той ви разказва историята на Манчестър Юнайтед. Няма друг клуб в света, който може да създаде драма, която ние създадохме миналата година“, казва Фъргюсън във видео съобщение до притежателите на абонаментни карти за Олд Трафорд.

„Да, този път не се получи, но когато се върнеш обратно назад в годините и колко пъти сме вкарали голове в последната минута, това просто добавя към възбудата и драмата на Манчестър Юнайтед. Тя винаги ще бъде там, защото такъв е клубът, който ние сме.

„Когато си купувате сезонен билет, имате гарантирани: първо - възможен инфаркт, второ - невероятно вълнение в последната минута на мача и трето - надявам, че ще си върнем титлата“, заяви шотландският наставник, агитирайки феновете да си купят карти и за новия сезон.