След като се отказа от намеренията си да купува Димитър Бербатов, Сър Алекс Фъргюсън възлага надежди на Луис Саха да подобри играта на „червените дяволи” в нападение.

След тежката контузия на Уейн Рууни и слабата форма на новото попълнение Карлос Тевес, шотландецът се надява Саха да е на линия за днешния двубой срещу Тотнъм.

Французинът също бе контузен и до последно ще е под въпрос за двубоя с „шпорите”. Фитнес тестовете, които ще бъдат направени рано сутринта, ще покажат доколко той е готов за двубоя.

„Завръщането в състава на Саха би било голям плюс за нас. Вие сте прави – той може да ни спести много пари”, заяви Фъргюсън пред „Дейли Стар”.

„Той бе извън терените за дълго време, така че ще видим как се чувства. Луис тренира добре през последните седмици. Смятам, че не е възможно той да започне титуляр, но може би ще се появи в игра през второто полувреме”.

„Колкото до Рууни – той е добре. В момента тича и дори искаше да играе срещу Тотнъм. Възможно е да е готов за игра до 3 седмици”, завърши специалистът.