Мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън заяви, че тимът му може да съжалява за равенството си 2:2 срещу Фулъм и изрази мнение, че пропуснатата дузпа от Луиш Нани е трябвало да бъде бита от Райън Гигс.

Нани пропусна от бялата точка и не успя да направи 3:1 за своя тим, което навярно щеше да е достатъчно за победата и Фулъм се възползва, вкарвайки чрез Хангеланд в 89-та минута.

„Не трябва да се изпускат точки по глупав начин, а ние направихме точно това”, заяви Фъргюсън. „Не можем да се отърваваме така. Имаше възможност да стане 3:1 три минути преди края и ние не я използвахме. Не мисля, че заслужавахме да водим с 2:1, но когато имаш шанс да решиш мач с дузпа, трябва да го направиш. Мисля, че Райън трябваше да я бие. В последния ни мач с Тотнъм у дома Райън вкара две дузпи, а Нани също бе на терена”, продължи Фърги.

„Уейн Рууни има вирус. Проблемът му се появи в събота и той нямаше никакви шансове да играе”, коментира още шотландецът.

Фъргюсън похвали и заместника на Рууни Хавиер Ернандес, който започна титуляр в атаката на тима заедно с Димитър Бербатов. „Хавиер игра добре и имаше два страхотни удара през първата част. Той тормозеше защитата им със скоростта си и ние използвахме тази скорост по-добре”, завърши шотландецът.