Фулъм победи с класическото 3:0 Манчестър Юнайтед в мач от 18-я кръг на Премиършип на своя „Крейвън Котидж”.

Българският национал Димитър Бербатов бе оставен на резервната скамейка от мениджъра сър Алекс Фъргюсън и се появи в игра в 58-та минута на мястото на Гибсън.

Още в 17-та минута Замора свали добре топката с гърди към Гера, който стреля от воле, но Кушчак акробатично спаси.

Само пет минути по-късно домакините поведоха в резултата, след като в 22-та минута Дани Мърфи открадна топката в центъра на терена от Пол Скоулс напредна и от около 20 метра стреля точно в долния десен ъгъл на вратата на Кушчак.

19 секунди след началото на второто полувреме Фулъм стигна до втори гол в мача, след като Дъф центрира в наказателното поле на Манчестър Юнайтед, където Клинт Демпси свали топката с глава към Боби Замора, който засече топката от въздуха и разстреля Кушчак.

Фулъм стигна и до трети гол в мача в 76-та минута, когато Мърфи подаде с дълъг пас към Замора, който свали топката с гърди към Деймиън Дъф, който с много точен удар от въздуха прати кълбото в долния ляв ъгъл на Кушчак за крайното 3:0.

Астън Вила постигна трудна минимална победа с 1:0 срещу Стоук Сити.

Стилиян Петров изигра 90 минути за своя отбор и имаше голяма заслуга за победата на своя отбор.

В 16-та минута Петров стреля опасно, но Сьоренсен спаси, след което при добавката ударът на Агбонлахор отново бе отразен.

Емил Хески получи контузия в началото на мача и бе заменен във 22-та минута от Джон Карю.

Астън Вила стигна до гол в 32-та минута, но той бе отменен заради нарушение.

Единственият гол в срещата падна в 61-та минута, когато Ашли Йънг центрира в наказателното поле на гостите, където Джон Карю засече топката и я прати във вратата на Сьоренсен.