Вратарят на Саутхемптън Фрейзър Форстър е напълно възстановен след контузия, която спря кариерата му за 10 месеца, но не бърза да се върне в игра за първия тим. Английският национал се изяви със сериозни намеси за младежкия отбор на Светците, който спечели с 1:0 срещу Челси за Купата на Лигата при 21-годишните.

"Няма да бързаме. Аз просто искам да съм сигурен, че ще вляза в игра в правилния момент“, заяви самият вратар пред официалната страница на клуба по повод възможното си завръщане на терена.

„Ние с хората от медицинския екип сме правили всичко по план и не сме бързали. Борихме се за връщането ми на терена стъпка по стъпка и се надявам, че вече нещата са наред“, добави той.

Форстър се присъедини към Селтик през август 2014-а година, но през март трябваше да направи операция на коляното. Отсъствието му се оказа сериозен проблем за мениджъра Роналд Куман, като тимът е на 13-о място с 24 допуснати гола за 20 мача.

"Не мога да бъда уверен, че ще се върна до дни, но усещането да имам 90 минути в младежки мач е добро, каза още Фрейзър Форстър.