Феновете на Ливърпул изразиха протеста си срещу слабите резултати на отбора по начин, който е до болка познат по нашите географски ширини. Част от привържениците изрисуваха една от стените на тренировъчната база на клуба „Мелууд” с нецензурни графити, информира Daily Mirror.

Оскърбленията били както към целия отбор, така и персонално към Джон Арне Рийзе и Хари Кюъл. Инцидентът се случил в ранното утро на 19 февруари – в деня на мача на Ливърпул - Интер – двубой от осминафиналите на Шампионската лига.

Работниците на базата забелязали рисунките и успели своевременно да ги покрият, още преди футболистите да пристигнат за поредната си тренировка.

Привържениците са гневни на своите любимци, заради почти сигурното отпадане от борбата за титлата в Англия, както и пораженията в ФА Къп и Карлинг къп.

Единственият турнир, който мърсисайдци все още могат да спечелят е Шампионската лига. Според слуховете, които се ширят на острова, евентуална загуба от Интер би коствала работата на мениджъра Рафаел Бенитес.