Една от топпокупките на мениджъра на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал през лятото може да си тръгне след само един сезон. Става въпрос за нападателя Радамел Фалкао, който не е доволен от статута си на "Олд Трафорд". 

Колумбиецът дойде при "червените дяволи" под наем от Монако срещу 10 млн. евро, като в договора му има опция да стане постоянен от лятото срещу още 60 млн. от същата валута. Но според мениджъра на играча Жорже Мендеш, това може и да не се случи. 

Фалкао често е преследван от контузии, откакто дойде в Юнайтед и това се отрази на формата му. Сега дори след като е напълно възстановен, често се случва Ван Гаал или да го оставя на пейката, или да не го включва дори в групата. 

"Моят клиент е играч, който трябва да стои по 90 минути на терена във всеки мач. Това би могло да се случи във всеки един клуб. Затова не мога да ви кажа към този момент къде ще продължи кариерата му."

"Знам само, че той ще е част от един от най-добрите клубове в света, независимо дали той ще е Манчестър Юнайтед, или някой друг. Знаете как работи футболът - ще трябва да почакаме малко и ще видим какво ще се случи", сподели Мендеш пред вестник "Дейли Телеграф".