Шведският мениджър на Манчестър Сити Свен Йоран Ериксон заяви, че противниковите мениджъри вече знаят качествата на Мартин Петров и Елано и ще бъдат подготвени със своите тактики, когато играят срещу "гражданите".

Двете нови попълнения допринесоха за головете при победата срещу Нюкасъл с 3:1 и сега Ериксон смята, че мениджъра на днешния им противник Мидълсбро - Гарет Саутгейт, ще обръща повече внимание на нападателното дуо.

"Разбира се, това е нормално. Преди един месец, те не са знаели много за Елано и Петров, но вече знаят кои са и кои са силните им страни. Много е вероятно да дадат някои технически задачи на своите бранители, но ще видим на терена". Ериксон заяви, че е бил впечатлен от начина, по който неговите играчи са тренирали на заниманието преди двубоя със "свраките", сподели шведският специалист.

"Това бе нещо много специално. Беше невероятна тренировка. Как бих искал да я бяхме записали на видео, защото топката се движеше толкова бързо. Беше страхотно и такива неща повдигат духа на отбора, пък и всеки се радва, когато се играе добър футбол", завърши Свен Йоран Ериксон.