Свен Горан Ериксон заяви, че е доволен от представянето на Манчестър сити, въпреки че тима загуби вчерашния мач срещу Валенсия. Срещата завърши 1:0 за испанците.

Валенсия поведе с ранен гол на Силва, но „сините” бяха на косъм да се върнат в срещата, след като удариха две греди преди почивката. Джовани също можеше да се разпише малко преди края на мача.

„Имахме двама играчи, които бях виждал едва на две тренировки преди мача. Разбира се, знаех, че Елано е страхотен състезател, а Гаридо е много добър ляв бек. Също така, двама от нашите играчи не знаеха английски и не бяха играли за Сити въобще по време на лятната подготовка. Мисля, че при тези условия, се справихме доста добре”, заяви бившият селекционер на Англия.

„В крайна сметка, бяхме равностойни на Валенсия, един от най-добрите тимове в Европа в момента. Мисля, че направихме повече голово положения от тях”, завърши Ериксон.

Мениджърът бе много развълнуван от посрещането на феновете, които бурно го аплодираха, при представянето му преди началото на мача.