Мениджърът на Уест Хем Дзола заяви, че трансферът на Савио Нсереко не е хазарт, но все пак призовава феновете да бъдат търпеливи с нападателя.

"Имам големи очаквания към Савио, но не трябва да забравяме, че той е само на 19 години. Всички знаем, че той има потенциал да бъде наистина велик футболист, но феновете трябва да са търпеливи с него и да му позволим да се утвърди. Понякога обичаме да играем хазартно, но не мисля, че Савио е хазарт. Когато погледна някой играч, забелязвам определени качества в него и знам на какво е способен. Знам, че има неща, с които трябва да му помогна, но не мисля, че това е хазарт", заяви Дзола.

Изпълнителният директор на "чуковете" Джанлука Нани подписа със Савио от италианския тим Бреша, когато той бе едва на 16 и бе отбелязал три гола за 17 мача в Серия Б този сезон.

"Уест Хем е голям клуб и аз съм изключително развълнуван и щастлив, че ще съм тук", заяви Савио.

"Знам, че мениджърът е бил страхотен футболист и сега е много добър мениджър, и може да ми помогне много. Голяма отговорност е да нося екип с номер 10, но аз знам какво мога и с всеки изминал ден ставам по-добър", допълни нападателят.