Капитанът на Челси Джон Тери похвали своя стар нов съотборник Дидие Дрогба след завръщането му на „Стамфорд Бридж“. Английският ветеран заяви, че все е още кошмар да се изправиш срещу котдивоарския национал дори на тренировка.

„Дидие си е все същият. Той е кошмар, срещу който се изправяш дори на тренировка. Все още е много силен физически, остър е и гладен за успехи“, коментира Тери.

„Важно е, че той е тук, защото внася манталитета да се бориш за победа всеки ден и това се предава на хора като Курт Зума и другите млади футболисти, които излизат срещу него.“

„Клубът ни еволюира“, допълни Тери по отношение на привличането на м играчи като Зума, Сеск Фабрегас, Филипе Луис, Диего Коща и връщането от наем на вратаря Тибо Куртоа. „Един ден всички нас (по-опитните играчи – б.р.) ще ни няма. Време е тези футболисти да продължат да печелят трофеи за Челси и да се погрижат собственика и феновете да бъдат щастливи. Ако бях фен на Челси, щях да бъда впечатлен от видяното от Диего, Сеск, Филипе Луис и останалите, които привлякохме сега като Курт“, завърши Тери.