Капитанът на Челси Джон Тери ще бъде привикан от полицията заради „пиянска” свада с фотограф в 4 часа сутринта. Английският национал и съотборникът му Ашли Коул трябва да дават обяснения за случилото се в денонощен ресторант в ранните часове на понеделник.

Полицията ще разследва обвиненията в нанасяне на щети и грубо и обидно поведение на футболистите от Челси срещу персонала и посетителите в заведението.

Фотограф обяви, че мотопедът му е бил потрошен на паркинга пред ресторант „Vingt Quatre” на Фулъм Роуд в 4:15 ч. сутринта, и че играчите са го възпрели да ги снима.

Тери и Коул вече били напуснали ресторанта докато полицията пристигнала на мястото. От властите разкриха пред „Дейли Мейл”, че двамата, заедно със съотборника им Стив Сидуел, може да бъдат разпитани.

Говорител на Челси обаче отрече да има криминално деяние. „Нито един играч на Челси не е бил замесен. Нашите играчи са били връхлетени от фотограф, напускайки ресторанта в почивния си ден.”

Източници от ресторанта потвърдиха, че футболистите са били в заведението във въпросния час, но никой не разкри дали са участвали в инцидента с фотографа.