Джон Тери заяви, че ще уважи всяко решение, което Фабио Капело вземе по отношение на кандидатурата за капитан на националния отбор на Англия. Новият селекционер на „трите лъва” все още обмисля на кого да даде лентата, която по времето на Стив Макларън бе на ръката на Тери.

Участието на централния защитник на Челси в първия мач на Англия под ръководството на Фабио Капело е малко вероятно, тъй като футболистът все още се възстановява от контузия.

Тери има намерение да разговаря с италианския специалист, в което да го уведоми, че ще приеме всяко решение на Капело, каквото и да е то.

„Всичко, което мога да направя аз е да продължа да се трудя и да тренирам, както и да очаквам разговора с него, в който той ще ме уведоми за крайното си решение”, заяви Тери пред The Daily Mirror.

„Ще уважа онова, което ми каже Капело, защото моята цел е да съм в състава и да играя добре. Все още не съм разговарял с него, но двамата ще си сътрудничим. Просто сега трябва да се върна в строя, а когато се върна в игра за Челси се надявам той да проследи изявите ми и да ми даде шанс, за да покажа какво мога”, добави Джон Тери.