Капитанът на английския национален отбор по футбол Джон Тери и дългогодишната му приятелка Тони Пуул дадоха началото на така нареченият „сватбен уикенд” на Висшата лига. 26-годишният защитник на Челси сключи брак вчера на пищна церемония в двореца Бленхайм в Уудсток, Оксфордшайър. За събитието са били похарчени над 1 милион паунда, който обаче ще се върнат в семейството, след като списание ОК! публикува снимките, оценени приблизително на същата стойност.

Гари Невил, Стивън Джерард и Майкъл Карик също ще скъсат с ергенството днес.

Сред гостите на Тери и Пуул бяха Майкъл Оуен, Ашли Коул, Джо Коул и Джейми Реднап, Греъм Льо Со, Марк Хюз, Уейн Бридж, Франк Лампард и много други.

Лайнъл Ричи забавляваше с изпълненията си уважилите сватбения ден на Джон Тери и Тони Пуул. Двойката е заедно вече девет години, от гимназията. Те имат близнаци на една година – Джорджи Джон и Самър Роуз.

Гари Невил и Ема Хадфийлд ще се венчаят днес следобед в Манчестър, като сватбата им ще струва също около милион паунда.

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард и Алекс Къран ще си кажат „Да!” в хотел Кливдън в Бъркшир, а цената, която ще плати халфът е около 750000.

Доста по-евтино ще мине полузащитникът на Манчестър Юнайтед Майкъл Карик, който ще вземе Лиза Ръгхед в Стейпълфорд Хол в Лестършайър, на церемония за близо 250000 паунда.