Стивън Джерард все още е най-голямата заплаха в Ливърпул, алармира Том Клевърли преди двубоя на неговия Астън Вила с „мърсисайдци“ във Висшата лига. Вече дни наред се говори за раздялата между Джерард и Ливърпул, но халфът остава ключова фигура в състава на Брендън Роджърс.

„Бях късметлия, че играх с него“, споделя Клевърли пред официалният сайт на Астън Вила. „Всъщност имах късмет да играя с тримата основни полузащитници, за които всички говорят – Пол Скоулс, Франк Лампард и Стивън Джерард“, добавя Том Клевърли.

„Стивън е фантастичен футболист и невероятен капитан. Той познава всеки аспект от играта, който е необходим да един полузащитник. Той има всичко. Стивън е страхотен и нека не го подценяваме. Той все още е един от най-добрите играчи на Ливърпул, таака че нашата работа е да го спрем в предстоящия двубой“, коментира още футболистът на Астън Вила.

„Трябва да му отдадем дължимото. Все още може да реши всеки мач и може да бележи срещу всеки противник. Ливърпул има страхотни състезатели, наистина добър мениджър и представлява заплаха по целия терен, но ние ще се опитаме да оставим нашата следа“, завърши Том Клевърли.