Футболистът на Ливърпул Стивън Джерард сподели надеждите си за предстоящия сезон, както и възхищението си от талантливия кадър на тима.

„Щом играеш за Ливърпул, значи се бориш винаги за трофеи. Това лято не е различно. Ние не се чувстваме толкова далече от другите топ отбори на Англия. Според мен, ако всички футболисти в състава дадат всичко от себе си, то със сигурност ще участваме в борбата за титлата. Ще бъде труден сезон”, коментира капитанът на „мърсисайдци”.

„Подобно на нас и Челси са разстроени, че Манчестър Юнайтед спечели първенството. Младите играчи на Арсенал преди всичко са и опитни. Така че съм сигурен, че и трите отбора ще искат по-добро представяне през тази година”, заяви Джерард.

„Мисля, че ще бъде глупаво от моя страна да давам обещания на феновете. Единственото, което ще кажа е, че ние ще се раздадем напълно”, обясни халфът.

„Наистина се радвам много, тъй като мениджърът Рафа Бенитес е довел страхотни футболисти от висока класа. Съставът се подобри и смятам, че ни очакват добри времена. Нашата най-висока цел е титлата в Премиършип”, завърши Джерард.