Полузащитникът на Тотнъм Джърмейн Дженас заяви преди утрешния четвъртфинал за Купата на лигата срещу Манчестър Сити, че място на Тотнъм е в Европа.

Един от начините шпорите да се преборят за място в евротурнирите е да победят гражданите и да спечелят и следващите два мача по пътя към трофея.

След слабото представяне в началото на първенството, другата алтернатива пред лондончани е да триумфират в Купата на УЕФА, която през последните две години бе завладяна именно от новия им наставник Хуанде Рамос.

„Ние сме клуб, който принадлежи към Европа, а мениджърът ни също знае как се постигат успехи в Европа. Той спечели Купата на УЕФА със Севиля през последните два сезона”, отбеляза Дженас.

„Той ни промени, няма спор за това. Ние изглеждаме по-компактни, много по-силни и правим по-малко грешки в защита. Трудно е да се каже, с какво новият наставник е различен, но той има собствен начин на мислене и това очевидно трябва да ни направи по-силни.”

„Беше много приятно да идем на място като Фратън Парк и да вземем трите точки, и се надявам, че това е началото на по-доброто ни представяне при гостуванията”, каза още халфът на шпорите.