Новото попълнение на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович може все още да чака първите си минути като футболист на отбора, ала това не му пречи да подобрява рекорд след рекорд.

„Червените дяволи“ потвърдиха, че шведът вече се радва на ново върхово постижение след показаното на медицинските прегледи. Припомняме, че след като 34-годишният таран се подложи на обичайните тестове, от клуба обявиха, че резултатите му превъзхождат драстично всички други записани постижения.

Сега Ибра демонстрира магията си и по отношение на социалните медии. От Юнайтед се похвалиха, че публикацията им в „Инстаграм“, с която потвърдиха трансфера, е най-популярната в цялата клубна история. Постът е събрал 531 хиляди харесвания по целия свят.

Ибрахимович по всяка вероятност няма да пътува с отбора за предсезонното турне в Китай, което стартира през следващата седмица. Мениджърът Жозе Моуриньо е готов да му даде по-голяма почивка заради ангажиментите на ветерана с шведския национален тим по време на UEFA EURO 2016. Португалецът държи Златан да бъде отпочинал и свеж за началото на новия сезон.