Джърмейн Дефоу отново потвърди репутацията си на безнадежден плейбой. След като само за година заряза две русокоси красавици, като за едната дори бе сгоден, нападателят на Портсмут оплете в мрежите си нова блондинка. Явно животът далеч от Лондон не пречи на нощния живот и любовните подвизи на Дефоу.

 

Според редица английски таблоиди, голмайсторът е отбелязал извън терена, в леглото на звездата от Биг Брадър Айслин Хорган-Уолъс. Двамата бяха забелязани да вечерят в интимна обстановка във „Фифти клъб” в Лондон миналата седмица. Според Дефоу Айслин е перфектна за него. „Той е свикнал да има жени от този тип край себе си,” казва близък негов приятел. „Айслин е руса и надарена – точно перфектна за него.”

 

Госпожицата е четири години по-голяма от 25-годишния Джърмейн, който по-рано тази година се раздели с бившата Мис Великобритания Даниел Лойд, след като наяве излезе негова изневяра. Миналата година той заряза почти пред олтара годеницата си Шарлът Миърс.

 

Айслин Хорган-Уолъс пък индиректно потвърди информацията на пресата, като на въпроса дали между двамата има нещо, тя изписка: „Как успяхте да разберете за това?”