Един от най-добрите играчи на Манчестър Юнайтед Давид де Хеа хвърли в смут всички в клуба. В момента той преговаря за нов договор с "червените дяволи", но претенциите му за една от клаузите в него са притеснили шефовете. 

Испанецът е поискал в контракта му да има клауза за преждевременно разтрогване, която да е в размер на 30 млн. евро. Иначе според вестник "Ас", той няма никакви други особени претенции. 

Де Хеа отдавна е предмет на интерес от страна на Реал Мадрид. "Белите" са готови да извадят такава, а дори и по-голяма сума за него без проблеми. И точно това притеснява всички в Юнайтед. 

Но "червените дяволи" са в задънена улица, ако не преподпишат с испанеца. Той има договор с клуба едва до края на следващия сезон и ако не преподпише скоро, пак може да бъде изпуснат за малка сума през лятото. 

Все пак шефовете на най-титулувания английски клуб ще поискат от него тази клауза да стане по-голяма. Те се надяват да го убедят парите за преждевременното разтрогване на контракта му да бъдат завишени поне на 50 млн. евро.