Мениджърът на Ливърпул Кени Далглиш хвърли върху съдиите вината за третия си пореден мач начело на тима, без да е записал победа. “Червените” регистрираха само хикс - 2:2 - въпреки добрата си игра срещу Евертън.

Вторият гол на сметката на Евертън, дело на Джърмейн Бекфорд, падна, докато Мартин Кели лежеше на земята след сблъсък с Виктор Аничебе, но Далглиш има претенции и за първото попадение, при което, според треньора, Силван Дистен е извършил нарушение преди да вкара с глава.

“Късметът определено ни изневери в някои моменти,” каза Далглиш. “Имаше безочлив фаул при първия гол, но ние все пак трябваше по-добре да се защитаваме при корнера. А при втория, фаулът бе още по-брутално ясен.”

Завърналият се на “Анфийлд” мениджър призна, че все още не е наясно ще има ли трансфери до края на януари, но му предстоят разговори със собствениците - Джон Хенри и Том Уърнър.

“Нямам идея какво става с трансферите - Джон и Том са добри хора. Сигурен съм, че скоро ще седнем и ще поговорим, а дали ще има трансфери, не знам,” сподели Далглиш. “Ако има пари, да, ако няма, ще вършим работата с наличните играчи. Ще се трудим упорито. Ако има нови, то те със сигурност ще трябва да са по-добри от тези, които имаме в момента, а на пазара няма чак толкова много такива.”