Новото попълнение на Тотнъм Ведран Чорлука е уверен, че неговия тим заслужава по-добро класиране от мястото, което заема в таблицата на Висшата лига на Англия.

Хърватският защитник дойде при „шпорите” през това лято от тима на Манчестър Сити. В лондонския клуб има сериозни промени след трудното начало на възпитаниците на треньора Хуанде Рамос, като много се разчита на нападателя на руския национален отбор Роман Павлюченко. Чорлука не се съмнява, че отборът ще започне да побеждава, след като обстановката се нормализира. Ако пък черната серия продължи, може да има сериозни последици и несполуки.

„Не успяхме да вземем дори точка от мача с Уигън, а всички очакваха да победим. Естествено, че сме разстроени. Тренираме усърдно, но нямаме шанс. Нямаме победа и сме с най-малък актив от точки. Но всички разбираме, че трябвя да продължим с усърдието и интензивната работа. Тогава и положителните резултати няма да закъснеят”, споделя хърватският футболист.

„Имаме добър отбор, който не заслужава да е на последно място във Висшата лига. Нямаме време да чакаме да дойдат победите. Нужна е възможно най-бързо да се включим във футболната битка, иначе ситуацията може да стане много сложна за нас. Желателно е не само да изиграем един сполучлив мач, а да направим серия от печеливши срещи. Не е важно и в кои турнир ще имаме успех. Най-важното е да побеждаваме. Сигурен съм, че това скоро ще стане”, допълни Чорлука.