Черил Коул бе определена като „пълна глупачка” от приятелите си, след като прекара нощта под един покрив с прелюбодееца Ашли. Според повечето таблоиди на Острова, футболистът на Челси е успял да склони хубавицата да го приеме обратно, след като наяве излезе негова изневяра.

Приятелите на Черил са много ядосани от нейното решение, да прости и забрави, и са категорично против двамата да се съберат.

„Черил е на път да му прости. Тя е пълна глупачка, дори заради това, че си помисля да го приеме обратно. Но тя не се интересува от мнението на другите. Той твърди, че се е променил, и тя или е напълно заслепена от лъжите му или наистина му вярва,” казва близък до певицата от Girls Aloud.

До сряда чаровната брюнетка не се бе виждала Ашли, откакто „Сън” разкри за неговата изневяра с фризьорката Ейми Уолтън след пиянска нощ.

„Черил отсъства за няколко седмици и просто трябваше да се прибере, за да си вземе някои вещи и да види кучетата си,” казва друг приятел на госпожа Коул. „Тя не планираше да остава, но Ашли я убеди, че двамата се нуждаят от малко време насаме, за да поговорят. Но тя прекара нощта в отдалечена от стаята на Ашли спалня. Той вече сподели, че я е спечелил обратно. Всичките й приятели смятат, че е лудост – но тя наистина го обича и не може да си представи бъдещето без него.”

Черил Коул посети наградите за музика Brit в сряда, но веднага щом нейната група научи, че не печели награда, тя напусна церемонията и се отправи към общия дом в Оксшот, Съри, където я очакваше Ашли.

Запитан вчера дали са заедно отново, Коул само сви рамене, въздъхна и поклати глава неопределено.