Половинката на Ашли Коул – Черил, определено е извървяла дълъг път, за да стане една от най-желаните жени в Европа. Вокалистката на Girls Aloud има цяла армия от верни фенове, благодарение на това, че кариерата й върви само и единствено нагоре. Нейният възход обаче през последните пет години е наистина зашеметяващ.

Според изданието, Черил е успяла да се превърне от „грозното пате” до местната любимка. Грациозната певица днес вече не слиза от страниците на модните списания.

През 2003 година, животът на Черил обаче е бил съвсем различен, когато напуска градчето Гилфорд.

Външният вид на младата дама тогава е доста далеч от зашеметяващата й визия сега. Начумерената й физиономия, зле комбинирани дрехи, килограмите в излишък са на лице. През януари същата година, малко след като е спечелила място да пее в Girls Aloud, тя е попаднала под ударите на закона, след като нападнала момиче в тоалетната на нощен клуб. Тогава глобата е била в размер на 3500 хиляди паунда и 120 часа обществено полезен труд.

Днес обаче, след като се омъжи за звездата на Челси Ашли Коул, звездата не си позволява подобни волности, а поведението й служи за пример на много хора.

Визията на Черил за разлика от преди 5 години също е много различна. Благодарение на стилисти и дизайнери, певицата изглежда наистина зашеметяващо.

Черил е израснала като едно петте деца в семейство, живеещо в нарко-квартал в Нюкасъл. Но докато тя се бе посветила на звездна кариера, нейният брат Андрю бързо успя да се забърка в неприятности, а след това и изпратен зад решетките.

Въпреки всичко, очарователната усмивка не слиза от лицето на Черил, която и до днес се радва на широк интерес, не само заради съпруга си, но и заради невероятните си изяви на сцената.