Чисто новичък Мерцедес Е класа показа бившата Мис Великобритания Даниел Лойд. Бременната от футболиста на Портсмут Джейми О`Хара хубавица се похвали с возилото в социалната мрежа Twitter, където написа: „Току-що пристигна колата ми!!! Юхууууууу, толкова съм развълнувана, обичам я. Благодаря Джейми, обичам те тоооолкова много.”

В случай, че луксозната кола, със стартова цена от 34 хиляди паунда, не е удобна за нарастващия корем на Даниел, тя има вече и Рейндж Роувър. За разлика от авто-парка й, самата госпожица Лойд започва постепенно да „изчиства” външния си вид. Докато преди разчиташе на сексапил и разголени дрешки, сега тя вече залага на естествената си коса и предпочита по-семпло облекло.

След като премина през серия от връзки с футболисти – Теди Шерингам, Джърмейн Дефоу, Маркъс Бент, Джърмейн Джинас – като че ли Даниел вече намери истинската любов в лицето на Джейми О`Хара и говори с нескрито обожание за него. Двамата планират и сватба следващия август, но засега са се концентрирали само върху раждането на бебето, което по предварителни информации ще бъде момченце.