Британската моделка Лейлани Даудинг, която напоследък по-често се изявява като тв и радиоводеща, е известна с похожденията си сред спортистите. Настоящата изгора на бившата Мис Великобритания се казва Андрей Аршавин, и въпреки че футболистът на Арсенал е сериозно обвързан, това не пречи на брюнетката да разказва за мокрите си сънища с него.

Лейлани е видна фенка на Арсенал, и неотдавна участва в благотворителен търг на клуба. Там тя си набелязала Аршавин, и дори споделила с приятелки как си мечтае за него. „Представяте ли си какви симпатични деца бихме могли да имаме?!,” стигнала още по-далеч тя. „Сместа от руска, филипинска и английска кръв може да ти завърти главата,” коментирала Даудинг, която е с екзотичен произход – майка й е от Филипините.

Тъй като половинката на Аршавин Юлия и трите им деца са неотлъчно до него в Лондон, надали мечтите на Лейлани ще се сбъднат скоро. В краен случай тя все пак има пълно „черно” тефтерче с футболисти – беше сгодена за Марк Уилямс от Уимбълдън, както и за Джереми Алиадиер от Мидълсбро, и излизаше с Анвар Удин, тогава играч на Бристъл Роувърс, а не на последно място бе обявена за любима на Жерар Пике. Тя е свързвана още с един доста влиятелен местен бизнесмен – милионерът Ричи Палмър, за когото бе сгодена през 2008.