Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс отрече информациите, според които защитникът на тима му Даниел Агер представлява сериозен интерес за няколко клуба. В последните дни в Англия спекулираха, че той е пред трансфер в Арсенал, Тотнъм, Наполи или Барселона. 

Според северноирландския специалист обаче такова нещо няма. Той гарантира, че ако има подходящо предложение, няма да прави спънки на бранителя, който вече неколкократно изяви желание да напусне до края на трансферния прозорец. 

"Четох какви ли не истории и медийни балони, свързани с Дан. Мога да ви кажа, че в тях няма истина, никой не се е свързвал с нас за подписа му. Нямаме оферти, няма нищо конкретно. Ако има, няма да му правя спънки."

"Той е преследван от малшанс напоследък. От турнето ни в Америка насам постоянно е измъчван от проблеми, сега работи за възстановяването си от контузия на коляното", сподели Роджърс. 

Още в Щатите Агер се е примолил да бъде продаден, тъй като няма шанс да играе като титуляр през новия сезон. Той е получил уверение, че това ще се случи, стига някой да го поиска.