Българският национал Николай Бодуров за пореден път изигра пълен мач за своя Фулъм. Това се случи в битката с Нотингам Форест от 27-ия кръг на първенството на Чемпиъншип. 

В този двубой лондончани победиха с 3:2, като сами си направиха живота труден. Още преди почивката Рос Маккормик отбеляза хеттрик, но Хенри Лансбъри наниза две попадения и направи битката интересна до края. 

Маккормик вкара две бързи попадения в 7-та и 18-та минути, като и двата пъти беше точен след асистенции на един от най-добрите за "котиджърс" в този мач Уго Родайега. А всичко изглеждаше приключило в 35-та минута. 

Тогава Маккормик вкара за 3:0 и изглеждаше, че гостите ще си тръгнат с разгром. Точно преди почивката обаче Лансбъри намали и остави малки надежди на тима си. Те станаха още по-големи в 62-та минута, когато отново Лансбъри вкара и направи 2:3. 

До края Форест натисна в търсене на изравняване, но Бодуров и съотборниците му в защита удържаха на натиска и устискаха преднината, която така лековато бяха пропилели преди това. 

Така Фулъм събра 34 точки в средата на таблицата и диша далеч по-спокойно след ужасяващия старт на сезона. Със същия актив е и Нотингам.