Сезонът във Висшата лига е все по-близо до своя край, което означава, че Ви остава все по-малко време, за да се включите в играта на Gong.bg, DiemaSport, и Vivacom и да участвате в разпределянето на наградите. След изиграването на 33-ия кръг е време отново да се включите даде своя глас и да участвате в битката за поредните награди.

За целта трябва да изберете най-красивото изпълнение от изминалия 33-и кръг на Висшата лига. Затова Ви питаме - Кой е най-красивият гол? Всички истински привърженици на футбола или просто читатели, които искат да опитат късмета си, отново имат възможността да изберат най-атрактивния гол от кръга във Висшата лига, за да участват в жребия за фланелка на любимия английски отбор.

Играй с Gong.bg, Vivacom и ТВ програмите „Vivacom Football Live” и “Премиър Лийг Токшоу с Vivacom”! 

Претендентите за признанието са отново трима, но трябва да побързате, защото гласуването е до петък сутринта, когато ще бъдат обявени и крайните резултати. Ето и кои са номинираните за Гол на 33-ия кръг на Премиършип: 

Изящното изпълнение на Стив Куук

Андрос Таунзънд разкъса мрежата на Саутхемптън

Победен гол на Джейсън Пънчън с много класа

МОЖЕТЕ ДА ГЛАСУВАТЕ ТУК

Гласувай за Гол на кръга във Висшата лига и можеш да спечелиш: фланелка на любимия английски футболен отбор и/или билет и пътуване за теб и твой приятел за мач от английската Висша лига.

Ако нямате регистрация, попълнете кратката форма за няколко секунди, и участвайте. Твоят глас ще потвърди, че си запознат с официалните правила на игратa.