Мениджърът на Уест Хем Славен Билич все още не вярва, че отборът му е изпаднал в ситуация, при която всяка грешка ще бъде фатална въпреки петте поредни загуби във Висшата лига.

„Чуковете“ снощи паднаха с 0:3 от Арсенал в лондонското дерби в 31-ия кръг, а резултатът ги тласна опасно близо до дъното в класирането. Със своите 33 точки столичани се намират само на 5 над Суонси, който е първият тим под чертата.

„Когато спечелихме 6 от 9 мача, което беше точно преди тези 5 загуби, казвах, че се намираме в добра ситуация, но има още много точки, които да се разиграят“, отчете Билич.

„Не е като да разбираме чак сега, че са необходими точки. Знаехме го вече. Искаме наистина да успеем, разполагаме с нужните целеустременост и характер. Трябва да прекъснем тази серия от резултати. Време е да спечелим малко точки и да избегнем потенциалните проблеми.“

„Трябва да вярваме, нужна е сериозна вяра, която не бива да губим. С вяра можеш за нула време да си върнеш увереността. Именно нашата увереност е под въпрос в момента“, допълни Билич.