Нападателят Роландо Бианки изглежда ще продължи да носи небесносиня фланелка, заменяйки тази на Манчестър Сити с тази на Лацио.

Очакваше се гражданите да преотстъпят Бианки на Торино, но римляните са готови да отмъкнат голмайстора под носа на биковете, излизайки с оферта за неговото закупуване.

Лацио не разполага с качествени заместници на голмайсторите Томазо Роки и Горан Пандев и президентът Клаудио Лотито лично се е заел със задачата да привлече италианския нападател на Сити и както Гонг информира, вече е разговарял с Валери Божинов, разпитвайки го за ситуацията около италианския му съотборник.

Роландо е любимец на Лотито и босът се е срещнал с Делио Роси за да се информира, дали го иска в състава си и след полученият положителен отговор от наставника е готов да плати 9 милиона паунда на гражданите.

Ръководството на Манчестър Сити едва ли ще има нещо против да се раздели с Бианки, за когото мениджърът Свен Йоран Ериксон заяви, че е свободен да си търси нов клуб, още повече, че англичаните ще избият 8,8 милиона, които платиха за него на Реджина.