Мениджърът на Тотнъм Мартин Йол обяви, че Димитър Бербатов, Аарън Ленън и Роби Кийн ще се завърнат в титулярния състав за днешното преиграване на четвъртфинала за ФА Къп срещу Челси. Тримата почиваха при съботната победа на „шпорите” над Уотфорд в Премиършип.

„Челси е страхотен отбор, който има пет трофея през последните пет години, и има възможност да още един или два през тази,” коментира Йол днешния съперник на Тотнъм. Според холандския наставник обаче неговите момчета няма от какво да се страхуват: „Нашият отбор сега е по-добър от всички състави на Тотнъм през последните 25 години. Вече имаме 28 победи този сезон, така че дори и да не спечели ФА Къп или Купата на УЕФА, пак ще можем да кажем, че сме направили силна година.”

„Графикът ни бе много натоварен и се надявам хората да оценяват какво правим. Стигнахме полуфинал за Карлинг Къп и сме на четвъртфинал за УЕФА и ФА Къп.”

„И други отбори от средата на таблицата са се борили за купите в миналите години. Мидълсбро например го стори миналата година, но те бяха 11 или 12 в Премиършип и бяха се концентрирали само върху Купата на УЕФА.”

„В Тотнъм обаче не можем да си позволим подобен лукс. Ние трябва да завършим на шесто или седмо място, или няма да играем в Европа догодина.”

„За мен е важно да се борим за трофеи непрекъснато. За две години и половина сме се класирали пет пъти на четвъртфинал, което е добре, но не е достатъчно.”

„Все още не сме спечелили нито един трофей, а аз съм наясно, че само това е от значение, когато водиш такъв клуб като Тотнъм.”