Последните дни на трансферния пазар по традиция бяха вълнуващи като много клубове опитаха да подсилят състава си с нови попълнения. Някои успяха, други не. "Прозорецът" в големите първенства обаче бе затворен и сега клубовете в тях могат да привличат единствено свободни агенти.

Сред тях обаче определено има интересни имена, а едно от тези, които се откроява най-ярко е това на Димитър Бербатов.

Бербатов UPDATE: Развръзката се отлага

Евроспорт направи любопитна класация на най-добрите свободни агенти като постави Бербатов сред "Петте най-горещи имена".

"Последен шанс за българина да си припомни славните времена като нападател на Тотнъм и Манчестър Юнайтед. Има ли какво още да каже бившият играч на Монако? Преживяването в Гърция не премина добре, но в Лига 1 той впечатли с добра успеваемост за Монако под ръководството на Клаудио Раниери и на Жардим. Може ли това да повлияе на някой отбор, който се нуждае от голове за спасение?", пише от изданието.

Билич отрече за Бербатов

Останалите големите имена сред свободните агенти според Евроспорт са Филип Мексес, Дидие Дрогба, Майкон и Антонио Касано.

Други солидни имена, които към момента са без отбор, са Дъглас Майкон, Роналдиньо, Франк Лампард, Раул Мейрелеш, Роби Кийн и Кевин Курани.

Рожденикът Бербатов: Годините са само цифра